Så här använder du degen:

Vår deg är skapad på traditionellt vis med högkvalitativa italienska mjölsorter och lång jäsningstid (72 timmar) – allt för att ge dig en äkta napolitansk pizzaupplevelse på vårt vis.

Så här använder du degen:

  1. Tina i kylskåp dagen före användning eller i rumstemperatur 6 h.
  2. Låt jäsa i rumstemperatur minst 1 timme före bakning, gärna i sin plastburk eller deglåda. (Ofta poppar locket när degen är redo!)
  3. Mjöla och vänd ner degen genom att snurra burken, lossa försiktigt med fingrarna om den sitter fast och låt degen falla ner i mjölet.
  4. Forma pizzan varsamt – se tips nedan för att bevara den klassiska napolitanska kanten.

Utbakningstips – för en luftig, hög kant:

Gräddning:

Buona fortuna – nu är det din tur att bli pizzaiolo!

Dela gärna ditt resultat med oss på Instagram @doughandbeyond.se.
Oavsett om pizzan blir rund, oval eller något däremellan blir vi glada att få visa din pizzan.

Med varma hälsningar,
Stefan & Patricia